GB Byg A/S

Sørby Hovedgade 44, 4200 Slagelse

[email protected]

Porte

KL-Byg ApS tilbyder levering og montering af porte til privat og industriel brug.

KL-Byg ApS leverer porte med forskellige åbnings-principper med henholdsvis maskindrevne eller manual betjening.

Ved valg af port, er det vigtigt at overveje egenskaber som lysindfald, isoleringsevne, energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning i valg af port, så du er sikker på at vælge en port-løsning, der passer til bygningens konstruktion og dit behov.

Vores udvalg omfatter flere typer porte, fx ledhejseporte, skydeporte, vippeporte, der kan bruges til alt lige fra landbrugsbygninger, lagerlokaler til maskinhaller. .

Kviste er med til at skabe en speciel stil eller stemning i dit hus. Derfor er det vigtigt, at kvisten passer perfekt til præcis dine ønsker og drømme. Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse uanset om du har et moderne og stilrent hus eller et stråtækt landsbyhus.
 
Vores kvalitetskviste findes både i standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål og til absolut konkurrence-dygtige priser. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.
 
Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.

 

Når gulvet skal være er træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage gulvet vil blive udsat for.
 
Trægulve er nemlig ikke bare trægulve. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke.
 
Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.
 
Kontakt GB Byg A/S for at høre mere om de mange muligheder – og benyt dig af vores mangeårige erfaring, når gulvet skal skiftes, slibes eller repareres.